Dapur Bujang
"Dari Dapur,Dekat ke hati"
Pages
(Move to ...)
Home
Siapa Chef Aboy And Nick
Our Idol
▼
Wednesday, February 29, 2012
VIDEO PERTAMA KAMI: CUTI-CUTI LANGKAWI 2012...
›
Hai korang semua... maaflah, kami dah lama tak update blog ni.. Bukan aper sibuk nak siapkan report for our final exam.. So far alhamdulilah...
Thursday, February 9, 2012
CHEF ITALI CIPTA SOSEJ TERPANJANG DI DUNIA
›
Sepuluh chef di Itali berjaya mencipta sosej yang terpanjang di dunia. Sosej sepanjang 597.8 meter itu berjaya mengalahkan sosej terpanjang...
ASPARAGUS GORENG BELACAN
›
ASPARAGUS GORENG BELACAN BAHAN-BAHAN 3 biji bawang merah (dimayang) 2 ulas bawang putih (dimayang) 10 batang asparagus 3 sudu besar samba...
Wednesday, January 4, 2012
MEREHATKAN MINDA!!! KAMI BERCUTI KE GAMBANG WATER PARK!!!
›
Untuk pengetahuaan semua, Aboy ngan Nick telah pergi bercuti merehatkan minda setelah berkerja bertunkus lumus sepanjang 2011 ni. Pada 27 de...
Tuesday, January 3, 2012
IKAN KEMBUNG BAKAR ISTIMEWA BERSAMA AIR ASAM DAPUR BUJANG
›
Oklah hari ni kita nak bersantai2 jer... duduk2 tepi pantai sambil makan ikan bakar. Ish... masyuknyakan... Ikan bakar ni jugak sesuai buat ...
3 comments:
Tuesday, December 27, 2011
AIR BANDUNG BERJAGUNG DAPUR BUJANG
›
Hari ni kami nak bawakan anda satu minuman yang sedap punya... hahaha. Sebelum tu nak cerita jugak kenapa kami tak update dalam minggu lepas...
2 comments:
Wednesday, December 14, 2011
Mudahnya Pencuci Mulut!!! MENU:Coco Rice Mousse
›
Salam.Hello semua apa khabar? Cam? Sihat? Hum mesti korang rindu aboy ngan nick kan... hehe!!! relexlah baru tiga hari jer kami tak menulis...
3 comments:
›
Home
View web version