KLIK DISINI UNTUK MENDAPAT HADIAH YANG LUMAYAN

LET BE OUR FOLLOWER AND WE CAN SHARE MANY RECIPE

DAPATKAN VOUCHER YANG MENARIK DISINI

Friday, August 26, 2011

PROJECT HARD DOUGH DAN CHOCOLATE BOX DAH SIAP?

Hum... dalam sebulan ni kami memang sibuk sangat penuh dengan exam dan juga banyak menyiapkan project artistry yang tergendala. Tapi yang seronoknya pada Jumaat yang lepas kami dah pun siap project kami dan maaflah baru sekarang dapat kongsikan bersama korang semua. Sangat bersyukur kerana dapat menyiapkan project ni. Pada awal project ni pelbagai masalah timbul sampai la habis project ni, namun disebabkan sikap profesional masing-masing dan kerjasama dalam kumpulan kami project ini dapat disiapkan tepat pada masanya. Tahniah buat kami. Hari ni kami akan memperkenalkanlah semua ahli kumpulan yang terlibat dan juga produk akhir kumpulan kami. Jom kita kongsikan bersama...

TEAM KAMI SEPANJANG SEMESTER FOR ALL ARTISTRY PROJECT






Nilah project hard dough yang kami buat...



Chocolate box

Akhirnya siap gak kan. Kami berdua nak mintak maaf gak sbb dah lama tak post kat blog ni sorry yer...

2 comments:

faRHa@miSS Vio said...

cantek ...nk mkn pon x sampai ati k0t...cntek sgt... great j0b .. ^_^

aboyandnick said...

terima kasih atas pujian tu...