KLIK DISINI UNTUK MENDAPAT HADIAH YANG LUMAYAN

LET BE OUR FOLLOWER AND WE CAN SHARE MANY RECIPE

DAPATKAN VOUCHER YANG MENARIK DISINI

Wednesday, February 29, 2012

VIDEO PERTAMA KAMI: CUTI-CUTI LANGKAWI 2012...

Hai korang semua... maaflah, kami dah lama tak update blog ni.. Bukan aper sibuk nak siapkan report for our final exam.. So far alhamdulilah kami dah siapkan sebaiknyer.... Thanks kerana support kami. Just nak kongsi satu cite kat sini... (gosip ni)... hahaha. Just nak bagi tahu yang kami ni dah dapat tawaran berkerja... DI MANA TU? hum yang tu kami kena rahsiakan dulu... nak buat suprise kat korang semua. Alhamdulilah kami dapat tempat yang sama tuk berkerja... sebagai klu ( TEMPATNYER MERUPAKAN SATU TEMPAT PELANCONGAN TERKENAL DI DALAM NEGARA INI) hehe...
 Kebetulan pula hari ini kami nak tunjukkan satu video iaitu video pertama kami mengacara...
Tapi korang jangan gelak tau...
Ni just saja2 jer...
Buat secara spontan...
Pastu tangan ni gatal nak edit...
Pikir2 balik rasa seronok nak share dgn peminat (hahaha.... ada ker peminat?)

Kami buat ni khas tuk korang tau semasa kami bercuti di Langkawi... ha??? apa??? Resepi baru??? ok2 nanti Kami update kan yer... 
Hope korang enjoy tau... 
Kami mohon jugak korang semua doakan final exam kami tahun ni... moga2 dapat anugerah dekan lagi uk tahun ni... salam sayang semua... MUAH!!!

video

* Harap anda semua dapat doakan kejayaan untuk kami di dunia mahupun di akhirat... terima kasih!!!
kami sertakan jugak gambar menarik semasa di langkawi yer...


Masa ni jumpa kawan2 yang training and tinggal kat Langkawi. Kami minum2 di Jeti Pulau Rebak 


Tengah tunggu air tak sampai- sampai... kami santai- santai  kat The Cliff Restaurant ...


Hum... sibuk mengalahkan bisnes man jer... hahaha


Tanah tu tak rata sbb tu aboy nampak pendek... ahhaha


"Langkawi Permata Kedah"


Masa kat underwater world...


Masa ni ada satu Itik tu marah kat aboy... takut jer... (buat- buat senyum)


Penguin!!! 


Macam kat Kutub kan... hahaha... Comel Penguin!!!


Sedih...!!! ( mengenang kampung halaman ku...)


Hero Malaya mana pulak ni... Cepat- cepat sapa nak? haha

* Jumpa lagi yer semua...
* Thanks semua...

No comments: