KLIK DISINI UNTUK MENDAPAT HADIAH YANG LUMAYAN

LET BE OUR FOLLOWER AND WE CAN SHARE MANY RECIPE

DAPATKAN VOUCHER YANG MENARIK DISINI

Sunday, June 19, 2011

13th BATTLE OF THE CHEFS, PENANG 2011 (BAHAGIAN 2)

PENANG INTERNATIONAL SALON GASTROMOMIQUE
13th BATTLE OF THE CHEFS, PENANG 2011


Ha... seperti yang dijanjikan, kami nak sambung cerita semalam pasal pertandingan yang menarik ni. Kalau tengok product yang dihasilkan kat sini, rata-rata semua menakjubkan dan ada juga yang pelik-pelik. Sebab apa? Sebab ada antaranya kita seolah-oleh tak terfikir manusia boleh hasilkan hasil kerja tangan yang sangat menabjubkan macam tu. Oklah tak nak lah membebel lagi. Kami akan bawakan anda gambar-gambar lain pada hari tu. Hope korang akan enjoy!!! 






Plated Food
( hum, yang ni Aboy tak tau betul ke tak. tanya kat Nick pulak dia pun tak ingat yang gambar ni ketegori apa)
maaf la kalu salah bagi maklumat tapi rasa-rasanya memang "Plated Food"







Cake Decoration

Ish2... rambang mata kan nak tengok semua ni, tapi ini sahajalah yang kami mampu bawa untuk kongsi dengan korang semua. Sangat cantik kan. Lepas ni mungkin akan ada lagi pertandingan macam ni. Nanti kami akan bagitahu bila dan dimana, so korang pun boleh la join tengok pertandingan ni mcm maner... So dapat la selami jiwa kami ni yang sangat cinta dengan dunia masakan ni. Waa... ayat!!! Oklah, apa2 yang korang nak komen just komen la. Nanti kami balas. Sekurang- kurangnya ada juga benda nak di bual dan kalu korang ada soalan kat kami pasal masakan just tanyalah... Kami akan cuba berikan jawapan mengikut sumber-sumber yang boleh dipercayai dan diakui... hehehe... jumpa lagi...

No comments: