KLIK DISINI UNTUK MENDAPAT HADIAH YANG LUMAYAN

LET BE OUR FOLLOWER AND WE CAN SHARE MANY RECIPE

DAPATKAN VOUCHER YANG MENARIK DISINI

Friday, June 24, 2011

ADVANCE STAGE FOR FRUIT AND VEGETABLE CARVING

Ok... Dah lama kan kami tak keluarkan article pasal fruit and vegetable carving ni... Hari ni tergerak pulak hati nak bagi lagi info kat korang semua. Kita share sama-sama mengenai art carving ni. Untuk kali ni kami bawakan anda teknik-teknik menarik untuk membuat ukiran burung menggunakan epal dan juga corak ukiran daripada Indonesia iaitu daripada Bali... Sangat kretif dan harapnya korang semua akan enjoy dengan video-video ni...

Ha... Yang ni dia buat burung... burung apa? Burung epal... burung apa? Burung epal... burung apa? Burung epal la... Korang tengok la sendiri malas nk ulang... Tengok tau... Jgn sampai kuar air liur sudah.. sebab teruja.. haha....

video

Yang ni pulak ukiran seni cara orang2 bali... Sangat unik dia buat kat Ayodya Resort Bali. So korang enjoy lak... Jangan sampai teruja lompat-lompat atas katil pastu terbelah dua, sebab teruja tengok benda ni... Relax-relax sudah yer... Selamat menonton. Kalu ada apa-apa tinggalkan sahaja komen tu... Nanti kami balas dan yang baru buka tu... Jangan lupa FOLLOW BLOG KAMI yer... hehehe. Nanti kita boleh kongsi lagi banyak... terima kasih...

video


No comments: